Давид Пен застава зад пулта в Bedroom Premium Club на 27 септември

Гостуването на Давид Пен в столичния клуб "Бедрум" е с медийната подкрепа на радио "Нова", където на честота 101,7 всеки четвъртък и събота от 17 ч. се излъчва предаването му Urbana Radio Show.

В професионалната си биография испанският диджей има над 200 продукции и ремикси, вкл. за големи имена в музикалния свят като Санди Ривера, Марая Кери, Бой Джордж, "Симпли ред".

Давид Пен е чест гост в най-добрите клубове в родната си Испания, из цяла Европа, вкл. Турция, в Южна и Северна Америка. Петкратен носител на титлата "най-добър диджей" в класацията на "Диджей маг", той е печелил на два пъти същото отличие и от испанските награди за електронна музика Vicious Music Awards.

На 27 септември Давид Пен няма да бъде сам зад пулта, а заедно с българския си колега диджей Маскота.

Според организаторите шоуто им ще достигне апогея си, когато на фона на хаус музиката модерни феи ще развеят спускащи се до земята коси, гъвкавите им тела ще са обгърнати от прозрачни воали, а в ръцете си подобно на Толкиновите елфи ще държат арфи и флейти - едно вълшебно шоу, феерична приказка, която се нарича точно така - Fairy Tale.