Промоционални оферти до 31 декември

Безплатни ще са първите шест месеца за всички нови потребители на сателитна телевизия от "Мтел" до края на годината. Предложението е валидно при 2-годишен абонамент за Разширен тв пакет. След изтичането на безплатните шест месеца таксата за Разширения тв пакет е 29,90 лв.

С Разширения пакет потребителите могат да се насладят на повече от 70 популярни филмови, музикални и спортни канала с HD качество в най-подходящото време, когато могат да се отдадат на забавления за цялото семейство - коледните празници.

Три са месечните такси, които ще спестят новите клиенти на телекома, които подпишат 2-годишен договор за Икономичен (40+ канала) или Стандартен (55+ канала) пакет за сателитна телевизия от "Мтел". След изтичане на промоционалните условия месечната такса за Икономичния пакет е 11,90 лв., а за Стандартния - 16,90 лв.

Освен безплатните месеци, новите абонати ще получат и бонус HBO, Cinemax и HBO Go за първите три месеца при подписване на двугодишен договор за Стандартен и Разширен пакет телевизия.

Със сателитната телевизия от "Мтел" потребителите получават включени HD канали още в базовия пакет, безплатно HD оборудване и инсталация, както и денонощна техническа поддръжка. Телевизията е достъпна в цяла България. 

Статистика: Телевизионният пазар у нас