Срещата е тази вечер, 24 април, в "София лайв клуб"

Понеделник вечерта Алекс Клер излиза на българска сцена, за да разкаже историята си в музика. Малко след 21 ч. в "София лайв клуб" британецът представя на живо песните от своя нов албум, както и най-големите си хитове. Билети за концерта все още могат да се закупят предварително от мрежата на "Ивентим, a цената на билета при входа е 50 лв.

"Трябва да призная, че много се вълнувам за срещата си с вас. Това, което може да очаквате, е музика от моето сърце за вашите. Всяка песен има своята лична история, която ще споделя съвсем скоро", коментира изпълнителят часове преди концерта си в София.

Вратите на "София лайв клуб" отварят в 20 ч., а началото на концерта е в 21,30 ч. Певецът пристига от Москва, а следващата спирка от турнето му е литовската столица Вилнюс.

Българската публика има възможност да чуе на живо специфичния стил на изпълнителя, който смесва дъбстеп, соул, брейкбийт и британски електророк.

Алекс Клер и групата му са включили в репертоара си хитове като Too Close, Up All Night и Give You Up, която става една от най-слушаните песни от саундтрака на видеоиграта FIFA 15, както и Not Giving In на Rudimental с участието и на Джон Нюман.

Изненадата са новите песни от актуалния му трети албум Tail of Lions: емоционалното Tell Me What You Need, фънкарското Surviving Ain't Living, драматичното Basic, трип-хоп извиращото Get Real.

Билети за концерта могат да бъдат закупени както предварително, така и на място на цена 50 лв.

Източник: ReelFeel