Дженифър Лорънс се утвърди като име след забележителните си роли в "Игрите на глада" и "Наръчник на оптимиста". Замисляли ли сте се обаче каква е била звездата преди големия си дебют?

Представяме ви осем забавни и интересни факта за Дженифър Лорънс:

1. Оказва се, че дръзката актриса има характер още от малка. В седми клас е избрана за най-бъбривия ученик в училище

Може само да мечтаем да разберем какво е имала да каже!

Видео: Джак Никълсън флиртува с Дженифър Лорънс

2. Мечтата на Дженифър е била да стане доктор

Колко щеше да бъде различен "Игрите на глада" без нея!

3. Не само че Дженифър е една от най-добрите актриси, но и като ученичка е била отличничка. Тя завършва две години наведнъж, за да може по-бързо да започне преследването на звездната си мечта.

Браво! Амбициозно момиче.

Видео: Дженифър Лорънс на 19 в музикален клип

4. Когато за пръв път отива в Ню Йорк, е открита от агент за кастинг на реклама на H&M. Тя обаче втрещява комисията с най-невероятното представяне, което са виждали досега.

Не сме изненадани от нейната ексцентричност!

Виж още: 10 жени, които са по-секси от Дженифър Лорънс

5. Един от първите ангажименти на актрисата е като разглезено богато момиче за предаването Super Sweet Sixteen по MTV. Участва в рекламата му на 14 и с тази роля получава членство в актьорската гилдия.

Всеки започва отнякъде!

6. Родителите на Дженифър невинаги са я подкрепяли в желанието й да е актриса. Всъщност в интервю тя признава, че майка й и баща й са направили всичко по силите си, за да й попречат

Какво ни доказва това? Невинаги родителите са прави!

Фотогалерия: Дженифър Лорънс - успяла и секси

7. Лорънс не е приела веднага главната роля в "Игрите на глада". Знаела е, че това е решение, което ще преобърне живота й, затова си е оставила цели три дни да осмисли предложението.

Умно!

Фотогалерия: 10 тоалета на Катнис от "Възпламеняване"

8. Какво я прави толкова добра актриса? Дженифър е изключително добра в разграничението между лични емоции и актьорска игра - без да влага истински чувства в ролите, тя е по-достоверна в пресъздаването на чувствата на героините си.

На това му се казва талант!

Дженифър Лорънс в "X-Men: Дни на отминалото бъдеще", по кината от 23 май