Изпълнителят представя песните от Tail of Lions на живо в "Студио Орфей" на 24 април

"Студио Орфей" отваря врати за феновете на Алекс Клер, който представя на живо актуалния си албум Tail of Lions на 24 април. Заглавието на албума идва от еврейска поговорка "По-добре да бъдеш опашка на лъв, отколкото глава на лисица" и синтезира онова, към което се стреми лондончанинът, приел юдаизма.

Парчетата са отражение на всичко, което изпълнителят преживява през последните години, и в текстовете им се преплитат лични емоции и истории, свързани с неговото преместване в Йерусалим и ролята му на съпруг и баща.

Tail of Lions, третият в дискографията му, хвърля светлина и върху наболели общественозначими теми, но най-вече проповядва вяра, смелост и упоритост.

Албумът е записан миналото лято на корабче в Източен Лондон заедно с неговия добър приятел от Submotion Orchestra Крис Харгрийвс. За няколко седмици те успяват да създадат 10 парчета, които показват един различен Алекс Клер, а всяка песен носи послание и има специфично звучене.

Tail of Lions изненадва с електронни, дъбстеп, соул и рок елементи, но запазва характерния музикален стил на изпълнителя. Началото е с Tell Me What You Need и Get Real, което е в стил трип-хоп, минава през експлозивното фънк звучене на Surviving Ain't Living и драматичното Basic, за да потуши страстите с Tired From the Fire и You'll Be Fine и да завърши с агресивното и силно Open My Eyes.

Всички тези парчета, както и най-големите и известни хитове на Алекс Клер като Тоо Close, ще чуем на живо на 24 април в "Студио Орфей". Билети за концерта могат да бъдат закупени на цена 50 лв. в OMV, The Mall и мрежата на Eventim.bg.

Източник: ReelFeel