Диджей Енцо Сифреди беше специален гост на първото парти от новата концептуална платформа Absolut Nights

Absolut поставиха началото на новата концепция Absolut Nights, която отбеляза Нощта на оригами с една от най-големите прояви за сезона, събирайки над 1000 души в необитаем цех на столичния бул. "Черни връх".

Пространството беше трансформирано в запомнящо се оригами парти, вдъхновено от японското изкуство.

За гостите на Absolut се погрижи и класният екип от бармани и миксолози, които представиха тематични коктейли с нестандартни японски вкусове: Absolut Kioto, Аbsolut Moshi Moshi и Absolut Sakura.

Специално за повода у нас пристигна диджеят от лейбъла Defected Енцо Сифреди (Enzo Siffredi), който бе и музикалната звезда на вечерта с подкрепата на българския си колега Димо BG.

От началото на сезона всеки ден Absolut отбелязват нетрадиционни празници на Abslt.bg: Нощ на бъдещето, на mp3-ката, Smart нощ, нощ на храната, на черната котка, на интернета, на aнимацията, на артистите и... краставичката са само част от празниците, които са намерили място в календара на Absolut Nights досега.

Предназначението на сайта е да повдигне настроението, като обедини на едно място всички нетрадиционни празници, и да предложи на всеки свой посетител повод за Absolut нощ навсякъде и по всяко време.

Някои от най-интересните събития ще бъдат отбелязвани с партита и занапред. Oще поводи за празник следете всеки ден на www.abslt.bg.

Източник: Absolut