Пролетният парти сезон започва с качествената му хаус селекция на 28 март

"Ялта" посреща една от големите звезди на норвежката електронна сцена - Финебасен, тази събота, 28 март. Столичният клуб открива пролетния сезон с любими парчета като If You Only Knew на Алия, Baby на Бранди, както и тоталния хит Touching Me! Съботната вечер допълва селекцията на младия резидент Руно.

За Финебасен сериозната игра стартира през 2008 г., когато оставя в миналото своите тийнейджърски бийтове и започва с голям интерес да навлиза в света на истинската електронна музика, като гради постепенно своето характерно звучене, познато днес.

Дълго време той продуцира музика и пуска по клубове в столицата Осло, откъдето е родом, но през 2012-а най-после получава признание и извън границите на Норвегия. 

С уважение към работата на своите колеги Финебасен посочва като свои вдъхновения имена като Масео Плекс, Соломун, Art Department и още редица други звезди на съвременната хаус сцена. Това, с което иска да впечатлява публиката обаче, е собствена тежка басова хаус музика, благодарение на която сега е резидент в най-добрите нощни дестинации на Осло Jaeger и The Villa.

Билетите за партито са на цена 25 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg - "Германос", "Пикадили", OMV, "Офис 1", "На тъмно, Билетен център НДК, Usit Colours - http://bit.ly/YALTA-TICKETS.