Актрисата от български произход единствена фигурира в две категории от тазгодишната класация на Victoria's Secret "Какво е секси?"

Нина Добрев е провъзгласена за най-сексапилната естествена хубост, но печели и груповата награда за актьорски състав в сериал - "Дневниците на вампира", където играе две роли: Елена Гилбърт и Катрин Пиърс.

Иначе за най-сексапилна актриса е обявена австралийската блондинка Маргот Роби ("Вълкът от Уолстрийт"). Ето и останалите звездни имена в списъка, предимно имена от киното и телевизията:

Най-сексапилни крака: Амбър Хърд
Най-сексапилно тяло по бански: Джена Дюън-Тейтъм, съпругата на Чанинг Тейтъм
Най-сексапилна прическа: Лили Колинс
Най-сексапилна усмивка: Тейлър Суифт
Най-сексапилни устни: Емилия Кларк
Най-сексапилно чувство за хумор: Зоуи Дешанел
Най-сексапилна майка: Джесика Симпсън

Най-сексапилната певица - Ели Голдинг. Снимка: Victoria's Secret

Най-сексапилно лятно излъчване: Блейк Лайвли
Най-сексапилен уличен стил: Алекса Чънг
Най-сексапилна небрежно къса прическа: Дженифър Лорънс
Най-сексапилен спортен стил: Джесика Бийл
Най-сексапилни очи: Ема Стоун
Най-сексапилна дебютантка: Джане Аико
Най-сексапилни извивки: Габриел Юнион

Феновете избраха две от лауреатките: за най-сексапилен автопортрет (Джиджи Хадид) и звезда в социалните мрежи - Шей Мичъл от сериала "Малки сладки лъжкини", която поддържа собствен лайфстайл блог заедно с най-добрата си приятелка Михаела.

Виж още: Какво беше секси през 2013 г.

Най-сексапилна вносна звезда стана англичанката Лили Джеймс - лейди Роуз от сериала "Имението Даунтън" и Пепеляшка от предстоящия догодина игрален филм на "Дисни", режисиран от Кенет Брана.

Ето и снимки на още имена от списъка - във видеоанонса с "ангелите" на "Викторияс сикрет" Кандис Суейнпул, Бехати Принслу, Марта Хънт и Лили Олдридж.