"Мис България 1998" се завърна с фотосесия и интервю, в което разказва как се е променил животът й след титлата и защо се е отдръпнала от светския живот през последните години

Една от най-известните ни кралици на красотата, Наталия Гуркова е отново в родината, този път върху декемврийската корица на Coiffure Beauty.

В интервю за последния брой на списанието тази година тя споделя, че за нея най-голямото богатство не са диамантите, а семейството и децата й.

В това отношение "Мис България 1998" била традиционалистка - мъжът и жената трябва първо да сключат брак, а след това да се появят и наследниците им. 

Със съпруга си са заедно над 10 години, като дълго време са живели на семейни начала. Дъщеря им е вече на пет, а сега бившата кралица на красотата се грижи и за сина си, който е на годинка и половина.

Фотогалерия: Миските на България

Според нея трудното в брака е всекидневната борба за баланс, който се постига с компромиси и от двете страни.

Формулата й за щастието: човек трябва да има работа, семейство, приятели, забавления (от всичко по малко или от всичко по много), както и да поддържа равновесието между здраве, кариера и семейство - те са взаимосвързани и допълващи се.

Днес тя се поддържа във форма с тренировки (дори през бременността), здравословно хранене и хранително-двигателен режим, който е превърнала в свой начин на живот.

Не пие и не пуши, не яде тестени, сладки и пържени храни, не консумира месо. Набляга на зеленчуците, плодовете, рибата и другите морски продукти.