Двете млади звезди на "Монте мюзик" ще се конкурират в "Дансинг старс-4"

Освен най-успешната ни състезателка на олимпийските игри в Сочи, сноубордистката Сани Жекова, в новия сезон на танцувалното риалити влизат и други популярни лица. 

Макар и конкуренти на дансинга, Михаела Филева и ВенЗи трябва да преодоляват своя общ страх от ... поддръжките.

Видео: Михаела Филева и Вензи - "Опасно близки"

Никога нищо не съм танцувал, не се чувствам уверен на дансинга, признава и Вензи, макар че като музикант има много добре развито чувство за ритъм. Двамата с партньорката му на дансинга Ралица вече са минали трета тренировка и според него: "Все още се спъвам, забравям, да не говорим за стойката - имам още да работя."

Дебютантката на 2013 г. определя своите умения в стандартните и латиноамериканските танци като "трагедия"; има дори контузия от танци като малка - сцепила си главата при поддръжка.

Неин партньор е професионалният танцьор Светльо. Много ми помага, надъхва ме и ще мачкаме наред, много ще се постарая, обещава Михаела и чака с най-голямо нетърпение румбата. Миналия сезон надпреварата бе спечелена от друг нашумял млад изпълнител - Ангел, който танцуваше заедно с настоящата си приятелка Дорина.

Други двама от вече известните участници в шоуто са куклени актьори с кариера и в телевизията: Албена Михова, която преди година се изяви с успех като певица в "Като две капки вода", и Бате Енчо, известен сред хлапетата и родителите им като водещ на детското предаване "Кой е по-по-най".

Продуцентът на "Кой е по-по-най" Къци Вапцаров, който има опит в риалити жанра като финалист във "ВИП брадър-4", пък влиза във втория сезон на "Като две капки вода".

Изгрял в миналото като лице на тв шоуто "Риск печели, риск губи", той също е завършил специалност "Кукли" в НАТФИЗ, а 20 години по-късно вече е и дипломиран кинорежисьор.

Известните досега участници в шоуто за имитатори на попзвезди са още водещият на развлекателните минути в сутрешния блок на Нова телевизия Павел Владимиров и актрисата Антоанета Добрева-Нети, която има опит като певица от дуетите със съпруга си Добрин Векилов-Дони.