Скорошно проучване показва, че 44% от мъжете биха изоставили своята партньорка заради друга, която се справя по-добре с оралната любов.

Може една жена да е страхотна личност и да изглежда умопомрачително, но ако партньорът й намери друга, която прави страхотен орален секс, връзка ще бъде сериозно застрашена.

Защо правенето на орален секс е толкова важно?

Може би някои жени смятат това за повърхностно. Различни проучвания и анкети обаче сочат, че половината от мъжете, които са недоволни от сексуалния си живот са нещастни. Това е така защото не получават това, от което имат нужда в леглото.

Намирането на партньорка, която прави интензивен и удовлетворяващ орален секс си е истинска находка. Тя може да бъде една на милион. Но мъж, който е намерил жена, която да го прави с желание, скоро може да се озове с пръстен на ръката. Точно така. Умението за перфектната свирка може да е ключът към мъжа на мечтите.

Съществуват няколко основни правила при оралния секс, включващи различни техники и трикове, за които всеки мъж си мечтае. 

Отношение

Това е от съществено значение. Ако имате негативна нагласа, докато правите орален секс на своя партньор, ще бъде истински празник, ако той изобщо си го вдигне.

Поза

Позиционирането на тялото при правенето на орален секс е от изключителна важност. Много жени не знаят, че неправилно направената свирка може да доведе до дискомфорт при мъжете. Неподходящият ъгъл ще го накара да пристъпи към стандартния секс доста бързо. Не това е целта. Има различни пози, които могат да доведат до изключително приятно усещане.

Атмосфера

Любовната игра не е само за жени. Създаването на приятна и подходяща атмосфера много често оказва огромно въздействие върху това, което предстои и той няма да има търпение неговата половинката да постави устни върху пениса му.

Техники за орален секс

Когато бъдат овладени, мъжът ще е изненадан от приятната промяна. Една от основните техники е т. нар. дълбоко гърло. Овладяването й гарантира, че мислите и вниманието му ще бъдат напълно завладени.

Да преглътна или да изплюя?

Семенната течност е една от основните причини жените да не обичат да правят орален секс. Те смятат, че е не приятно, което в някои случаи е вярно. Съществуват обаче трикове, чрез които можете да преглътнете или дискретно да я изплюете. Това ще го накара да се чувства добре винаги, когато му правите орална любов.

Източник: blogzdrave.com