Също както дамите, и господата имат куп страхове и притеснения относно секса, често обаче те остават добре прикрити. Ето ги най-големите от тях:

Размерът на пениса

Много мъже се страхуват, че с размера на пениса си няма да задоволят партньорката си. Експерти смятат, че е добре мъжете от време на време да си напомнят, че размерът всъщност не е толкова важен. Партньорката ще се радва много повече, ако той знае как да използва "оборудването".

Умения на любовник 

Дори и тези, които пред приятелите си се определят като ​добри любовници, понякога се съмняват в това. Тези притеснения се засилват, когато господата навлизат в нова връзка. 

Продължителност на секса

Живеем във време, в което много проблеми имат решения. Ако твърде бързо еякулирате, изберете лекар и вижте какво може да се направи. Ако обаче трудно стигате до оргазъм, помислете защо е така. Често причините са от психологическо естество, така че не би било зле да поговорите с някой.

Бременност и полово предавани болести 

За да се предпазите от нежелана бременност и от полово предавани болести, най-добре е да използвате презерватив. Всъщност, ако не сте сигурни в своята партньорка, се въздържате от секс. Ако сте в стабилна връзка, споделете страховете си с дамата до вас и договорете обща стратегия.

Лош секс 

Ами, ако тя е зле в леглото? Мъжете се опасяват от това преди първия секс с нов партньор. Експерти твърдят, че това е лошо отношение и някои мъже имат завишени очаквания. Това, че жената веднага не се е отпуснала в леглото, не означава, че винаги ще е така. Може би трябва малко повече да се сближите.

Източник: zajenata.bg