Пионерът в електронната музика Фед льо Гран се завръща в България на 28 февруари, но този път не по покана на "Ялта", а като подарък към клуба.

Хаус диджеят отменя няколко участия, за да се включи в празненствата по случай рождения ден на култовия "Ялта", който сам признава е сред любимите му клубове в цял свят. 

Още преди месец диджейят изненадал екипа на клуба с писмо, в което изявява желание да бъде сред гостите в програмата на мега-партито (двоен уикенд) по случай 23-та годишнина на "Ялта" и заедно с MC GEE да предложат на феновете една незабравима вечер. 

Определян от фенове, артисти и критици като диктатор в хаус тенденциите, несъмнено Фед льо Гран е сред най-влиятелните фигури в електронната музика. Влиянието му може да се усети в целия електронен ландшафт.

Убедени сме, че се сещате за парчето Put your hands up for Detroit от 2006-а, което моментално се превръща в хит и залива всички международни класации, от където и до днес Фед не е излизал дори и за миг. Последвалите Let Me Think About It и The Creeps, наред с ремикси за Уил Ай Ем, Роби Уилямс и Мадона, затвърждават славата му на един от най-добрите и талантливи диджеи. 

От 2012 г. личното му радио шоу Dark Light Sessions вече се предава в цялото земно кълбо, а този 60-минутен седмичен микс е сред най-чаканите и слушани в света.

Съпорт от българска страна Фед льо Гран ще получи от Стефан Попов и Руно.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим" и от белия бар в "Ялта". Цена: 35 лв.