Някои от големите звезди на Копа Америка дадоха ексклузивни интервюта пред българската легенда

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси даде интервю пред Христо Стоичков, който е лице на американския телевизионен гигант "Унивижън". Меси разказа за юношеските си години, когато Камата е бил треньор на нападателите в "Барселона", пише в. "Труд".

"Благодарение на Стоичков аз съм Лионел Меси. Няма да забравя как ни учеше мен и Боян Къркич", заяви петкратният носител на "Златната топка".

За интервюто, посветено на предстоящото юбилейно издание на Копа Америка, Лео дари Стоичков със свои обувки с автограф. А в замяна получи албума "Стоичков: Това съм аз!" Аржентинецът веднага се поинтересува как е направен и какво трябва да подготви, за да има свой. 

Заради бенефисния мач на Камата на 20 май фотоалбумът ще бъде преиздаден. В момента търсенето е голямо, а само щастливците в сектор "А" имаха възможност да купят с билети последни бройки от книгата.

"Горд съм, че ме сравняват с теб!", заяви се в интервюто си уругвайският нападател Луис Суарес към Стоичков. И двамата са известни като буйни характери и великолепни голмайстори.

Виж още: Пике призна, че Стоичков му е бил идол като дете​

Третата звезда на "Барселона" - Неймар отмени първоначалната дата за интервюто и като извинение се появи пред Стоичков с подаръци - фланелка, топка, обувки. 

"За мен е невероятна чест, че в бразилския национален отбор нося фланелка с №11. С нея е играл идолът ми Ромарио", заяви Неймар.

За "Унивижън" Стоичков прави 8 ексклузивните интервюта с някои от големите звезди на Копа Америка - Меси, Неймар, Суарес, Дани Алвеш, Хавиер Масчерано, Клаудио Браво, Диего Годин и Хосе Хименес. 

Източник: в. "Труд"