Кралицата на попмузиката се принуди да пусне сингъл и още пет парчета от предстоящия си 13-и албум, след като демозаписите й бяха открадната и качени онлайн

Rebel Heart излиза на 10 март, а първият сингъл Living For Love, продуциран от Дипло, трябваше да се появи чак на 14 февруари.

Не съм спала от седмица, признава Мадона пред "Билборд", след като предварителните поръчки на албума го изстреляха до върха в класацията по продажби на iTunes в над 40 държави.

От една страна, трябваше да установим откъде е дошъл течът, а от друга - да му противостоим, като предложим песните в завършен вид, тъй като демозаписите изобщо не са предназначени за слушане, обяснява певицата защо е прекарала толкова безсънни нощи напоследък.

Според нея интернет е нож с две остриета - колкото конструктивен и полезен за контактите между хората, също толкова опасен и способен да ви нарани. В такова време живеем, лудо - вижте какво се случва със "Сони пикчърс", коментира Мадж.

Албумът е записан в Лондон, Лос Анджелис и Ню Йорк. На въпроса как ситуацията е променила начина й на работа, тя отговаря:

"Не слагаме нищо на сървъри. Ако работим с компютри, няма безжична мрежа, не сме в интернет, за да не може никой да получи достъп до информацията. Твърдите дискове се разнасят на ръка. Когато снимаме фотосесия или клип, всички оставят телефоните си на входа. Не е много приятно, но няма друг начин."

Фотогалерия: Мадона отново лице на "Версаче"

Освен Living For Love, сред издадените официално парчета са Devil Pray, Ghosttown, Unapologetic Bitch, Illuminati, продуцирано от Кание Уест, и Bitch I'm Madonna (с участието на Ники Минаж). Записите на останалите песни продължават.

Това е моят ранен коледен подарък, обяви звездата, а пред "Билборд" заключава: "Животът ни поднесе лимони и направихме лимонада".