Световноизвестният музикант има концерт в София на 13 юни в парка на Летище София - Терминал 2

Dub FX е един от най-известните в цял свят (ако не и най-известният) уличен музикант, който обикаля света и изнася концерти пред десетки и стотици хиляди души, но винаги ще предпочита интимността на уличното изпълнение.

Австралиецът е сред символите на модерната градска култура и новаторска, нестандартна музика, която смесва в себе си бийтбокс, дъб, реге, хип-хоп и дръм-енд-бейс. С помощта на глас, бийтбокс и двупедалната си лууп станция, той излиза по улиците и създава музикални шедьоври.

Виж повече: Музикалната история на гениалния уличен музикант Dub FX

Неговият концерт в София е на 13 юни в парка на, Летище София - Терминал 2, и ние ви предлагаме да се докоснете до музиката му, като спечелите една двойна покана. Условието е само да отговорите правилно на въпроса ни през секцията с "Фейсбук" коментарите. За да бъде видян коментарът ви, той трябва да е публичен. Ето го и въпроса:

Къде е записано видеото към песента Love Someone, което направи Dub FX световна сензация?

А) Сараево
Б) Манчестър
В) Пекин

Kontsert-na-dub-fx

Победителят в нашата игра за двойна покана за концерта на Dub FX е Петя Карабиберова, която отговори правилно на въпроса ни.

Не пропускай тази вдъхновяващата среща с Dub FX, който ще те отведе в друго време и пространство с вълнуващата си музика и текстове!

Източник: Bulevard.bg