Откриването на сезон 2016 в емблематичния "Какао бийч клуб" е на 4 юни

Прогноза за хубаво време и музикални изгреви предвижда един от най-добрите клубове в света според класацията на DJ MAG - "Какао бийч клуб". Началото на поредицата от специални събития на морския бряг се дава на 4 юни, когато зад пулта застават Оливие Джакомото и Кико, а откриващият сет е поверен на диджей Десо.

Освен с високи позиции в класацията на най-големия онлайн магазин за продажба на електронна музика, Оливие Джакомото се откроява със собствената си продукция, както и със своето сътрудничество с други изпълнители. Парчета с неговия подпис могат да се чуят от лейбъли като Get Physical, Noir Music, Definitive Recordings, Plus 8, Toolroom Records. Френският диджей продуцира и филмова музика (Date Night, The Red Mam).

Taзи многопластовата музикална същност на Оливие се разкрива пред родната публика на 4 юни заедно с Кико, който постоянно надминава себе си с успехи като включването на негово парче в класацията на Mixmag Tоп 10 за най-слушаното по време на фестивала Коачела 2015. Към тях се присъединява и един от любимите български диджеи - Десо.

Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита, очаквайте скоро или следете във "Фейсбук" и на http://www.cacaobeach.bg.

Билети на цена 20 лв. ще се продават на входа на клуба.

Източник: Cacao Beach Club