България е в златната среда със 7,44 минути

След като периодично се намират учени, които да изследват дължината на пенисите в световен мащаб, се намери и кой да изследва колко издържат различните националности на порно.

Екипът за статистика на един от най-големите порно сайтове - Pornhub, публикува интерактивна карта на света, представяща коя страна по колко порно гледа.

България - златната среда

България е в средата на импровизираната класацията, като средното ниво за страната е 7,44 минути, като на Балканите единствените по-големи почитатели на порното са гърците - средно по 8,34 минути.

Лидери се оказали китайците, а след тях са африканските страни. Любопитен факт е, че държави от мюсюлманския свят, живеещи според шериата гледат по повече порно отколкото България например. Въпреки това най-малко порно в целия свят се гледа в Ирак - средно по 5,5 минути.

Интерактивната карта

На картата цветово е отбелязано къде се гледа повече порно и къде - по-малко. Със зелен цвят са отбелязани държавите, чието население издържа най-много на порно, а червено оцветените държави не са големите любители на филмите за възрастни.

Експертите определят като "дълго гледане" време между 15 и 17 минути, а за "средно" се приемат 5-7 минути.