Този тип услуги придобиват все по-голяма масовост, тъй като вече са изключително достъпни, а рискът от залавянето на жените, които ги извършват, намалява.

Полицаи под прикритие разбиват клуб за еротични масажи в центъра на София и успяват да заловят собственичката, за която работят две ученички, съобщи високопоставен източник от МВР за "168 часа". 

Сексуслугите, замаскирани като "освобождаване" се предлагали за 50 лв., но на други места в столицата стигат и до 20 лв. - колкото обикновен масаж

Тарифите в този бранш неимоверно падат с всеки изминал ден заради постоянно нарастващото предлагане

Момичетата рядко работят за сводници, защото повечето обяви вече са в интернет, разказват от МВР. 

Оказва се обаче, че за по-възрастни масажистки работят и момичета, които все още не са завършили училище. Такава е и историята в разбития от полицията клуб за еротични масажи в кв. "Лозенец". 

26-годишно момиче наема апартамент на първия етаж на бул. "Черни връх" в началото на годината. На собственика заявява, че помещението ще й трябва, за да работят вътре шивачки. Вместо да чуват тракане на машини обаче, съседите виждат, че в апартамента всеки ден влизат голям брой добре облечени мъже.

Основно жените, които предлагат сексуални услуги по сайтовете, са на възраст между 20 и 40 години според текста на обявите им.

Видео: Дженифър Лав Хюит като масажистка с "екстри"