Импулсивност, хитрост, ловък език и постоянно движение

2016 г. е годината на червената огнена маймуна и от нея можем да очакваме всичко, пише агенция "Кросс".

Маймуната е опортюнист и дори и в трудни обстоятелства успява намира начини за преодоляване на проблемите и да победи враговете си. Талантът ѝ е в импровизацията. Така че не се надявайте на дълго изготвяни планове, в годината на маймуната, все ще се намери нещо, което да ги промени, като на вас ще се налага да действате в движение. 

Годината на червената огнена маймуна дава сила на тези, които могат да си я поискат. Желанията ще се изпълнят, но след като сте проявили лична инициатива и сте положили усилия.

В годината на маймуната очаквайте времето да тече динамично. Това е време на измами и заблуди, на илюзии и надежди, когато психологическите фактори имат силно влияние. Важното е, каквото и да се случва, да останете оптимисти и да оставите нещата да се случват, като просто се възползваме от събитията.

През годината на маймуната нещата често не са такива каквито ни изглеждат на пръв поглед затова е добре ако правим важни покупки и вземаме сериозни решения да проучваме внимателно подробностите.

Виж още: Китайският зодиак на Ай Вейвей

Червената огнена маймуна обича смелите и тези, които са готови да рискуват, ще жънат успехи, както в бизнеса, така и в живота. Все пак не прекалявайте, за да не се озовете от клона на земята. Търсете не стандартни решения на стари проблеми.

Силата на думите, ще бъде голяма и добрите с езика ще просперират. Това за съжаление включва и измамниците. Въпреки това съдбата ще ви даде шанс да срещнете и добри, верни партньори. 

Годината на маймуната е и добър момент да помислим за здравето си. Добре е да започнете някаква форма на редовна физическа активност през тази година. Тялото  е предназначено да се движи, а ще можете и по-добре да се справяте със стреса. 

Как влияе годината на червената огнена маймуна според зодиите от китайския зодиак: 

Невероятна година за: Плъхове, Дракони, Маймунуи - носи чар и увереност. Ще има много нестабилност, но и много възможности за просперитет върху тази нестабилност.

Положителна година за: Коза, Заек и, Вол - подобрение във всички области на живота. Напредък и просперитет.

Вълнуваща година за: Петел, Кон - подходящите ситуации изобилстват. Годината ще им представи доволство и различни стимули за развитие.

Сложна година за: Тигър, Змия, Свине, Кучета - сила ще намерят в обективността и истината. Заредете се с повече вяра!

Виж още: Какво животно сте според индианския зодиак

Източник: Агенция КРОСС, avenue-charmyrose.com