Поредната маскировка на супермодела за Хелоуин беше сексапилната анимационна героиня Джесика Рабит от филма "Кой натопи заека Роджър?"

Можем да осъзнаем колко изкуствени са секссимволите, когато видим тазгодишния хелоуински костюм на Хайди Клум. Той се оказа толкова сложен, че се наложи близо месец по-рано да бъде направена отливка по тялото на супермодела - за да се изработят сексапилните форми на героинята й.

Анимационната Джесика Рабит от комедията на Робърт Земекис "Кой натопи заека Роджър?" (1988) оживя за празника на Вси светии и благодарение на червената рокля от Кристиан Сириано.

Фотогалерия: Предишните маскировки на Хайди Клум за Хелоуин

Основният детайл беше пищният бюст, с който се слави съпругата на заглавния персонаж, Роджър Рабит. Фенове коментират, че освен с Ким Кардашиян, се усеща и прилика с родната плеймейтка Николета Лозанова.

В социалните мрежи Хайди, чиито маскарадни костюми за Хелоуин са пословични, демонстрира в няколко кадъра целия процес по това превъплъщение - от взимането на мярка (вдясно) до слагането на маската и изкуствения задник (горе вляво).

А ето я и истинската Джесика Рабит в три сцени от филма, който съчетава по революционен за времето си начин игрално кино и анимация.