Иван Михалев и Елина Цанкова разказват защо разстоянията (особено изминати заедно) всъщност сближават

Казват, че любовта не пита и може да те удари, когато най-малко я очакваш, където най-малко я очакваш. Естествено обаче, покрай св. Валентин хората започват да се оглеждат и да я търсят на обичайни и необичайни места. 

Според Иван Михалев и Елина Цанкова много по-лесно тя може да бъде намерена на цели 101 места в България. Там има романтика за всеки вкус - от маса за двама на брега на морето до приключения из някоя от планините. 

"101 романтични места в България" насочва прожектора към любовта и прилежащите ѝ блага – вино, ваканция, красота и споделеност. Независимо дали читателят е опитен пътешественик, или някой, който има нужда от съветник, книгата ще го накара да се усмихва замечтано и трескаво да планира следващото преживяване на път. За да се увери, че романтиката не е някъде, а е винаги някой. 

Иван и Елина, които освен любимо дуо пътешественици, автори на бестселърите "101 отбивки", "Нови 101 отбивки", са и щастливо семейство, което има доста какво да каже за любовта и това къде тя може да бъде изживяна пълноценно. 

И това и ще направят на 9 февруари в клуб Maze, където ще бъде представена "101 романтични места в България". Заедно с тях по маршрута на романтиката ще се понесе и Свилен от "Остава" с акустично изпълнение на някои от най-обичаните парчета на групата, а писателят и поет Емануил А. Видински ("Егон и тишината", "Места за дишане", "Par avion") ще сподели своята романтична история. Няколко думи за специалното издание с твърди корици ще каже и главният редактор на изд. "Сиела" Захари Карабашлиев ("18% сиво"). 

Иван Михалев и Елина Цанкова добиват популярност с блога си за пътешествия Отбивки. През 2015 г. претворяват блога в книгата "101 отбивки". През 2016 г. излиза и втората част - "Нови 101 отбивки", която не излиза от топ 10 по продажби вече близо година.