С вашия истински фейсбук профил отговорете на следния въпрос в полето за коментари по-долу:

Как се казва актьорът, който изпълнява ролята на Карл Хикман в хитовия сериал "Престъпления без граници", чийто втори сезон е премиерно по AXN от 8 септември, всеки понеделник в 21 ч.?

а) Уилям Фикнър

б) Марк Лавоин

в) Ричард Флод

Чрез томбола ще изтеглим трима от вас, които са отговорили правилно. Със спечелилите ще се свържем във "Фейсбук" и на посочен от тях адрес ще изпратим наградата с куриер за наша сметка.

Тегленето ще бъде на 15 септември.

Ето и наградите:

1. Черни слушалки

2. Черно одеяло

3. Черен чадър

Вторият сезон на криминалния екшън "Престъпления без граници" започва премиерното си излъчване у нас от тази вечер, 8 септември. Оттук насетне всеки понеделник от 21 ч., почитателите на сериала могат да гледат по един от общо 12-те едночасови епизода.

Сезон 2 започва точно оттам, откъдето завърши сезон 1 - с възможността Ан-Мари да е мъртва и въпросът дали Дорн ще остави Иванов да убие Луи. Дорн следва плана си да сключи сделка с Димитров и да размени Бардов за Луи и Ребека. Остават само 24 часа, преди те да бъдат убити, и екипът трябва да стори всичко, на което е способен, за да ги спаси, докато Дорн, от своя страна, прави всичко по силите си, за да хване Димитров...

"Престъпления без граници" е уникален по рода си сериал, който прониква в същността на Международния наказателен съд (МНС) - глобален правозащитен орган, имащ правомощията да създаде специален криминален отряд, ФБР, но на територията на Стария континент.

Елитната групировка има задачата да разследва серийни престъпления, които пресичат границите на държавите, да преследва престъпниците и да ги изправя пред лицето на правосъдието.

В звездния актьорски състав от САЩ и Европа за втория сезон на сериала, се завръщат Уилям Фикнър, носителят на "Златен глобус" Доналд Съдърланд, Марк Лавоан, Том Влашиха, Габриела Песион, Ричард Флод и Лара Роси, която бе представена частично в първия сезон, а сега се присъединява към екипа.

Двете нови имена в сезон 2 са гост-звездите Кари-Ан Мос и Рей Стивънсън.

Виж още: Доналд Съдърланд ще лови опасен снайперист край НДК и ЦУМ