По случай годишнината телекомът стартира игра с технологични подаръци за феновете

Само за една година от създаването си форумът на "Мтел" е успял да привлече над 6000 от онлайн потребителите у нас, а платформата вече е посетена над 400 хил. пъти. Сега във форума могат да се намерят близо 2100 теми, с над 2000 повече от първоначалните, които обединяват повече 15 700 мнения.

Така http://forum.mtel.bg/ отчита изпълнение на основната си цел - клиентите на "Мтел" и поклонниците на мобилните технологии да общуват всекидневно помежду си, да обменят опит и да получават полезна информация за продуктите и услугите на компанията.

"Мтел" се стреми не само да увеличава броя на коментарите във форума, но те да бъдат и максимално полезни за потребителите, уверяват от телекома.

Силно нарастващият интерес и голямата активност в категориите "Интернет и тв", "Разговори" и "Устройства" през последните 12 месеца се смятат от компанията за успех в тази посока. Едни от най-посещаваните теми във форума са свързани с устройствата с операционна система Android и марката Lenovo.

По случай рождения ден на форума "Мтел" обявиха, че ще раздадат технологични награди на най-верните си фенове. В продължение на месец и половина, до 22 февруари, потребителите могат да се включат в играта на телекома и да спечелят таблет Lenovo и външни преносими батерии за смарт устройства.

Предизвикателството пред потребителите е да споделят във форума своята любима тема, която през годината им е била най-полезна - и да разкажат с какво.