Коледата идва в аванс с двойно парти на 19 декември в Интер Експо Център. Днес пускат допълнителни 1500 билета поради големия интерес

Наближава най-специалното време от годината, а заедно с това - и най-специалното събитие за сезона, организирано от "Ялта". На 19 декември Solar Christmas 2015 носи не само празничните емоции, но и отбелязва онези важни 10 години история, които превърнаха столичния клуб в легенда.

Срещу един билет можете да посетите две различни партита с участието на Фед льо Гран и Виктор Калдерон в две зали на Интер Експо Център. Поради големия интерес организаторите местят събитието в по-големите зали 1 и 2 на IEC и от тази сряда, 25 ноември, пускат в продажба още 1500 билета.

В зала 2 на Интер Експо Център пуска Фед льо Гран, докато съседната зала 1 е окупирана от Виктор Калдерон. Двете партита ще вървят паралелно, а всеки, който желае да смени обстановката и саунда между двете зали, е свободен да го направи по всяко време.

Последните 1000 билета на цена 40 лв., както и ВИП пропуски по 60 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на "Ивентим", в клуб "Ялта" и 84 бензиностанции на ОМV в цялата страна.

Следете събитието във "Фейсбук". и подгрейте с новото парче на Льо Гран The Noise, което вече има и клип.

Източник: Yalta Club