Новият проект на Джон Малкович ще може да бъде видян чак след 100 години

Джон Малкович е познат като едно от най-любопитните, интересни и ексцентрични имена в Холивуд. И все пак новият му проект успява да изненада, раздразни и да разпали огромно любопитство, на което (ако всичко върви по план), никога няма да бъде отговорено.

Гениалният актьор и режисьорът Робърт Родригес правят филм, който едва ли някой от нас ще види на екран, просто защото няма да бъде пускан в следващите 100 години. 

Заглавието на лентата е "100 години". За филма не се знае много, освен че вероятно ще представя различни версии на бъдещето. Поне за това говорят трите тийзъра.

Малкович е направил сериозни проучвания на научната фантастика и най-популярните версии на бъдещето, които е използвал за тийзърите.

"Някои от представите за 2015 г. от преди 100 години са необичайно точни, но по-голямата част от тях са немислими. И според мен точно това е бъдещето за повечето от нас", коментира актьорът пред сп. Wired.

Dzhon malkovich na snimachnata ploshtadka s butilka konyak

Наглед нелогичното начинание за филм, който ще бъде гледан чак след 100 години Филмът всъщност е част от рекламната кампания на луксозния коняк "Луи XIII", която е спонсорирала проекта.

"Луи XIII" гарантират, че филмът съществува и той ще бъде гледан чак през далечната 2115 г., когато и произведеният през 2015 г. коняк ще бъде "готов за употреба". 

Dzhon malkovich i filmat 100 godini