Основателят на "София мюзик ентърпрайзис" е поредната гост-звезда в сериала "Столичани в повече"

Димитър Ковачев-Фънки, който се е изявявал на малкия екран в "Мюзик айдъл", "ВИП брадър", "Шатра" и "Музикална академия", влиза и в най-гледания български сериал! Героят му е съкилийник на Пацо (Христо Гърбов), попаднал в ареста вместо своя брат близнак Константин.

Ситуацията около кръчмаря се заплита все повече, след като той изчерпва всички законни начини да разкрие истината около своето задържане. Дори адвокатът му се оказва подставено лице на Константин, което влияе върху развоя на събитията и поставя Пацо пред нови изпитания.

Какви мерки ще предприемат неговите стари приятели Йордан и Гълъбина, която в края на миналия сезон се върна при Рангел, и ще успее ли Пацо да излезе от затвора, зрителите на Би Ти Ви ще узнаят тази пролет, когато "Столичани в повече" се завръща за седми сезон (от 5 март, в 21 ч.).

Темите за властта, неработещата съдебна система, здравеопазването, както и несъстоятелността на политическата класа като цяло са в основата на новите сюжетните линии, обясняват от Би Ти Ви. Наред с това на фокус щели да бъдат и днешните млади хора, с техните проблеми, психология и въжделения, с разграничаването от поколението на родителите и разбиранията им за любовта.

След като Рангел Чеканов (Любо Нейков) и Славка Бурова (Силвия Лулчева) успяха да влязат в листата на партия "Елит" за предстоящите парламентарни избори, сега напрежението на улицата ескалира... Скандалите стават неизменна част от всекидневието на новите политици, които са изправени пред поредното предизвикателство - изготвянето на нов закон, свързан с демографската криза.

Междувременно, след изгонването му от църквата, отец Григорий (Ненчо Илчев) започва да проповядва и "лекува" хората. Заедно с Ганчо започват обща търговия, която обаче му излиза скъпо...

Виж още: Ненчо Илчев с най-култова реплика в шестия сезон

В края на миналия сезон Йовка (Ева Тепавичарова) се завърна при съпруга си Спас (Руслан Мъйнов), след доказаното бащинство на бебето Кипър. Брат му Андрей Лютов (Иван Юруков) остава потиснат от изчезването на своята приятелка и колежка Дарина (Ралица Паскалева), но се впуска в нова любов с появата на друго свежо лице в сериала - Евелин Костова, позната от друга поредица на Би Ти Ви - "Къде е Маги?".