"Натрапчиви мисли" е вторият й филм като режисьор и сценарист и е сред филмите онлайн в Kidamom.com

Гледай "Натрапчиви мисли" онлайн в Kidamom.com

Фани Ардан ("Съседката") е сред най-популярните френски актриси, но този филм ни я показва в друга светлина - като режисьор и сценарист. Дебютът й зад камерата е с "Пепел и кръв" (2009), вдъхновен от есето на албанския писател Исмаил Кадаре "Есхил - този голям несретник" и заснет в Румъния.

"Натрапчиви мисли" (познат у нас и под заглавие "Натрапчиви ритми") е вторият й пълнометражен режисьорски филм, копродукция между Франция и Португалия, като сценарият отново е нейно дело.

Сюжетът: Всички предричат на Марго бляскаво бъдеще като виолончелистка, но тя се отказва от кариерата си в името на любовта си към млад архитект, който трябва да реновира бутиков хотел и е обвързан с такъв договор, че просто няма време за любов...

Докато подготвя следващия си проект, по романа от Жан-Даниел Балтасат Le divan de Staline (Диванът на Сталин), Фани Ардан продължава и с актьорските си изяви. Напоследък тя се снима в минисериала Résistance / Съпротива, комедията Chic! и редом с Джон Малкович в "Казанова вариации".

Главната роля в "Натрапчиви мисли" обаче е поверена на Азия Ардженто, на която партнират Нуно Лопес и Рикардо Перейра. Участват и легендарни имена като Франко Неро и Жерар Депардийо, а епизодична поява има също попзвездата Мика.