В продажба се пускат 100 допълнителни билета, а междувременно звездата представи с видео още една песен от новия си албум - Sei un pensiero speciale

След като концертът на Ерос Рамацоти в София на 26 септември беше изцяло разпродаден месец преди датата, самият изпълнител е решил да се откаже от местата, които по договор се пазят от организаторите "Жокер медия" за неговия мениджмънт.

Въпросните седящи места са точно 100 на брой и по личното желание на Рамацоти, който няма търпение отново да се срещне с българската публика, се пускат в продажба точно в 13 ч. в мрежата на "Ивентим", вкл. онлайн, на цена 80 лв.

Това е последната възможност да си купите билет за едно от най-очакваните музикални събития тази година у нас, след като седящите места бяха разграбени от феновете на Ерос още в началото на лятото. 

Виж още: Ерос Рамацоти разряза торта за детски рожден ден

Гастролът у нас е част от световното турне Perfetto World Tour, което започва на 12 септември с концерт на стадиона в Римини (Италия) и продължава с три поредни дати във Верона и по една в Любляна и Клуж-Напока, преди да “акостира” на 26 септември в "Арена Армеец" под патронажа на италианското посолство у нас и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

Следете официалната страница за концерта във "Фейсбук" за всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България: www.facebook.com/ErosLiveInSofia - и вижте наскоро заснетия клип към песента Sei un pensiero speciale от новия му албум Perfetto.

Източник: Moko Solutions