Продължава поредицата партита по случай 10-годишнината на клуба

Поредицата партита, които отбелязват 10-годишнината на легендарния клуб "Ялта", продължaва с друга емблематична за клуба фигура - Ернан Катанео, който излиза зад пулта заедно с Ник Уорън този петък, 16 октомври. Билети могат да се закупят на входа в самия ден. 

Ернан Катанео, за когото работата е забавление, не се състезава с никого, а идеите му хрумват най-вече в самолета. Той е стар познайник на българската електронна сцена.

"Ернан винаги се е движил извън всякакви модели, стилове, прескачайки музикалните граници. Неговият почерк се крие в лекотата да обединява несъвместимото. В парчетата му ще чуете най-различни мелодии, които са миксирани с фънк ритъм например", казва за него Любо Урсини, резидент на клуба от десетилетие насам.

Към Катанео се присъединява и Ник Уорън, познат от дуото Way Out West. Един до друг, двамата се канят да пресъздадат звука на едно от най-добрите партита, които "Ялта" помни.

Ник Уорън, снимка: Yalta Club

"Бъди с нас. Като в доброто старо време. Като за последно", призовават от клуба и припомнят останалите дати в юбилейната си програма:

31 октомври - Хелоуин 2015: 10 years special с Марк Найт

13 ноември - Room 1: Yalta Club 10 years special със Сънъри Джеймс и Райън Марсиано

28 ноември - Room 2: Takeover с Пако Осуна

12 декември - Room 1: Yalta Club 10 years special с Адам Бейър

Източник: Yalta Club