Канадската изпълнителка гостува у нас този уикенд в "София лайв клуб"

Едно от най-интересните и актуални имена на независимата музикална сцена идва да ни отведе на наистина необикновено пътуване през разнообразни стилове и усещания този уикенд.

Отправна точка на Джеси Ланца е по-скоро предвидимият град Хамилтън, но това като че ли изостря умението й да бъде нетипична, интересна и да създава атмосфера, която съчетава усещането за уют и парти в едно.

Изпълнителката е у нас тази събота, 18 март, по покана на ReelFeel и "София лайв клуб" и с подкрепата на Boyscout. Световната й обиколка включва още градове в Литва, Естония, Италия, Франция, минава през Дубай и стига до ключови места като Сан Франциско и Сиатъл.

Градовете, които ще се докоснат за една вечер до музиката й, са разнообразни като стиловете, които тя смесва. Джеси умело съчетава електроника, минималистичен поп, диско от 80-те, фънк, хаус и арендби, като ги превръща в своя запазена марка.

Дебютният й албум от 2013 г. получава одобрението на издания като "Таймс" и Dazed and Confused, като се изкачва до четвърто място в класацията на Resident Advisor.

Новият й албум Oh No пък е финалист за престижната награда Polaris, за която назад останаха далеч по-комерсиални имена като Дрейк и The Weeknd.

Ако днес я попитате защо албумът носи това име, тя отговаря, че правенето на музика е най-великото занимание, но и най-голямото предизвикателство. Така че - Oh, Yes, - Джеси Ланца отново е създала страхотен албум, който слушаме на живо на 18 март в "София лайв клуб".

Билетите са в OMV, The Mall, билетен център НДК и в мрежата на Eventim. Начален час - 23, а клубът отваря врати в 21 ч. Билетът не гарантира седящо място. Организаторът си запазва правото на промени.

Източник: ReelFeel