Софийската математическа и Английската в Бургас влязоха в съревнование на Loop.bg.

След края на първия етап от кампанията "Превърти интернета", в която се включиха хиляди млади хора, на 20 ноември е в ход втората част от надпреварата. В оспорвано съревнование този път влизат Софийската математическа гимназия (СМГ) и Английската гимназия в Бургас.

В продължение на три седмици двете училища ще трупат привърженици в подкрепа на своя талант, а финалният резултат на Loop.bg ще покаже кой отбор заслужава повече да бъде следващият "МталанТ".

Отборът по математика от СМГ се бори да финансира участието си в международно състезание, което ще се състои през февруари 2015 в университета "Харвард", САЩ.

Английската гимназия в Бургас противопоставя на връстниците си от София проекта за "Открита класна стая", която да бъде изградена в двора на училището.

Победителят ще бъде определен по познатия начин - след отворено гласуване от всички фенове на loop.bg.

До 10 декември на сайта ся активни профилите на двете гимназии, в които учениците обясняват защо именно те и тяхната кауза заслужават повече наградата и титлата "МталанТ".

На помощ на отборите вече се притече "МталанТ"-ът от първия етап на кампанията - певицата Люба Илиева, която вече работи по първия си самостоятелен сингъл, подкрепен от "Мтел".

Като първия "МталанТ" Люба спечели шанса да се върне на голяма сцена и да развие кариерата си на млад изпълнител у нас.

Преди повече от месец младежката тарифа "Мтел loop" се завърна с тонове мобилен интернет към "Фейсбук" и Vbox7.

Иван Тишев и Били Хлапето приеха предизвикателството и се обзаложиха кой от двамата ще успее да "превърти интернета" с новия тарифен план "Мтел loop". Те се бориха за подкрепата на феновете с различни нестандартни прояви в сайта loop.bg.

С коледните промоции от "Мтел" и намалените месечни такси от 8,90 (за Mtel loop M) до 18,67 лева (за Mtel loop L), с до 5000 включени минути и SMS-и плюс 500 МВ мобилен интернет "Мтел loop" предлага на младите възможност за напълно свободна комуникация.