Най-добрият Queen Live tribute проект гостува в София за пръв път за всички фенове на легендарната банда

Едва ли са много хората, които не обожават Queen - една от най-значимите и велики групи в историята на музиката, оставила след себе си великолепни албуми и феноменални концерти. И въпреки че от много години вече те не могат да бъдат чути в оригиналния им състав с Фреди Мъркюри, сега се отваря шанс да се насладим на лайв шоу в тяхна чест. 

На 27 април в клуб Mixtape 5 гостуват Queen Real Tribute Band, които с уникалното си трибют шоу обиколиха света, разнасяйки магията на "Бохемската рапсодия".

Това е безсъмнено най-мащабният в момента действащ трибютен проект на рок легендите. Queen Real Tribute не само подаряват брилянтно живо изпълнение в духа на автентичните Queen. Те изпипват реалния им облик с впечатляващи костюми, обличани на едни от най-незабравимите концерти на бандата на Фреди.  

Целта на Queen Real Tribute е възможно най-автентично пресъздаване на духа на Queen, създавайки идентичен звук с първообраза - от имитирането на техниката на Брайън Мей за свирене с монета до завършек добавяме гласа на вокалиста, който е главозамайващо идентичен с този на космическия Фреди Меркюри. 

На 27 април зрителите ще могат да се насладят на някои от най-големите хитове на Queen като The Show Must Go On, We Are The Champions, I Want to Break Free, Radio Ga Ga, We Will Rock You, Bohemian Rhapsody и други.

Музиката преди и след живото изпълнение на бандата ще бъде умело подбирана от най-добрия разбирач в тази и още няколко области, а именно Краси Москов! 

Билетите са вече в продажба на цена от 10 лв. в мрежата на Eventim, а при останала наличност билети ще се продават на цена от 15 лв. на входа на клуба.