Гостуването му е на 2 април в "Студио Орфей", а заедно с него пристигат още двама диджеи от Англия и лейбъла RAM Records: Хамилтън и MC Тон Пайпър

Следващото специално парти, подготвено от HMSU, е с популярния Анди Си, чието име е сред водещите в дръм енд бейс стила.

Редица хитове, десетки награди, множество разпродадени фестивали и участия, милиони фенове по света - това е само част от описанието на един от най-значимите електронни диджеи пред последното десетилетие.

Последните му All Night събития препълниха най-големите концертни зали в Англия, а за дебютното си участие в София виртуозът зад пулта представя 3-часов сет в своя неподражаем стил.

На подиума излиза и друг артист на RAM Records - утвърденият талант Хамилтън. Церемониалмайстор на вечерта е Ем Си Тон Пайпър, а освен тримата гости от Великобритания, зад пулта застават и голяма част от представителите на HMSU, за да демонстрират родните разбирания за модерен саунд.

RAM Records стартира през 1992-ра, когато младият тогава Андрю Кларк (Andy C) решава да създаде свой собствен лейбъл, чрез който да издава авторската си продукция. Първоначално по нищо не личи, че това ще се превърне в една от най-уважаваните дръм енд бейс марки в световен мащаб.

В началото на 90-те години компанията разполага едва с няколко издадени парчета и лого, нарисувано от сестрата на Анди. Две десетилетия по-късно RAM Records е сред звукозаписните фирми, които определят модерното звучене на цялата международна дръм енд бейс сцена, с имена като Chase & Status, Wilkinson, Calyx & Teebee, SubFocus, Audio.

Датата на партито е 2 април, часът - 22,00, а мястото - "Студио Орфей", на 10 минути от метростанция "Жолио-Кюри".

Билетите са в продажба в мрежата на "Ивентим" и магазините 4:20 Shop и Break Piont. Промоционалните пропуски на цена 15 лв. свършиха за 10 часа, а тези от 25 лв. – след седмица.

Сега можете да закупите билет за 35 лв., но трябва да побързате, защото капацитетът е ограничен и остават само 400 броя. Организаторите не изключват вариант, при който на входа билети да не се продават изобщо.

Повече информация на https://www.facebook.com/events/1032078903500325/

Източник: KEY Events & Communication