В бара срещаш същите неприятни персонажи като в градския транспорт и фитнес залата, само че тук са подкрепени от стабилно количество алкохол и опиати.

В събота вечер шансовете ти да се прибереш с телефонен номер на секси персона обаче са равни и на тези да си спечелиш рана на главата. За да сме сигурни, че си напълно наясно с рисковете на нощния живот, направихме списък на хората, от които трябва да се пазиш в препълнената дискотека. 

Якият мъжага

Отличителни белези: грозни татуировки, често с правописни грешки; мускули, напъхани в тясна тениска; бира в ръката. 

Мацки на моминско парти 

Отличителни белези: Ленти, шапки или тениски с надписи "шаферка", "кума", "булка" и т.н., следи от повръщано върху обувките, крясъци и неспирно наливане с алкохол. 

Онзи, който танцува прекалено близо

Той е може би най-големият ти кошмар. Дори дансингът да е празен, той ще се прави на приятно разсеян и ще танцува точно до теб. Ще те бута, ръчка и настъпва. Колкото и да се отместваш, той ще продължи да е залепен за теб. Тук на помощ идва грубият ти език (защото този тип хора не разбира от лоши погледи и възпитани думи) или гаджето. 

Плачещото момиче

Отличителни белези: Размазан грим, зачервени очи и светещ екран на телефона. 

Охранителят в действие

Той счита за напълно в реда на нещата да мине буквално през теб на път за двамата, които са се спречкали на дансинга. Няма да пропусне възможност да разлее питието ти, да те настъпи или да те блъсне в стената.

Зловещият тип

Той винаги стои в ъгъла. Облечен е така, че да се отличава възможно най-малко. Пие сок и се взира настойчиво във всичко от противоположния пол. Усети ли, че го гледаш обаче, веднага залепя поглед за земята. 

Каращата се двойка

Те стоят сърдито на масата, вперили поглед в чашите си до момента, когато мълчанието ескалира в зловещ скандал, който се чува от всеки край на заведението. Положението става по-страшно, когато започнат да се заливат с чаши, да се гонят ядосано из заведението и да си крещят през теб.

Зомбито

Той е толкова пиян, че не може да си каже името. Едва стои на краката си и всичко, което може да свърши, е да повърне, но дали ще стигне до тоалетната навреме не се знае. 

Кифлата 

Тя ще те настъпи с токчето си и няма да се извини. Ще размята косата си наляво и надясно и ще те удря с нея на дансинга. Ще те пререди на бара, в тоалетната и където още може.