Ако "Фейсбук" може да се брои за средностатистическа извадка на обществото, значи сме заобградени от безброй особняци, всеки от тях със свои малки странности.

Вижте 15 основни типове хора, виреещи из виртуалната шир на най-популярната социална мрежа:

1. "Новакът" – никога не коментира и не лайква вашите постове, но с новобранска страст следи всички достъпни публикации.

2. "Г-н/Г-жа Популярни" – имат около 4528 приятели, но ако им се спука водопроводната тръба вкъщи, не е сигурно дали някой ще се отзове на помощ.

3. "Геймърът" – със зачервени като на недоспал лемур очи по цял ден играе "Mafia wars" и "Cafe World",  а броят на фейсбук фермите му отреждат респектиращия статут на крупен земевладелец.

4. "Набожният" – във всеки свой пост прави препратка към Господ и Исус.

5. "Крадецът" – с безсрамието на фолкпевица, устремена към славата, ежедневно отмъква чужди постове и снимки.

6. "Хейтърът" – мрази живота, обкръжението си, себе си и държи постоянно да го демонстрира.

7. "Колекционерът" – не е много по мненията, но за сметка на това често се присъединява към най-чудати групи и става фен на почти всичко.

8. "Промоутърът" – не спира да спами с покани за досадни събития, с което си проси заслужен игнор.

9. "Лайкърът" – би харесал всичко, дори и статус “В банята ми има плъх, дали яде царевични пръчици?” Който всъщност си е доста интересен статус де.

10. "Редакторът" – постоянно следи и прави забележки за правописа и се изказва за постовете с педантичността на главен редактор на "Файнейшънъл Таймс".

11. "Кралят/Кралицата на драмата" - този човек винаги пише емоционално и изказва мнението си с думи от рода на "ОМГ! Не мога да повярвам!" и "WTF?!? Епик фейл!?!? :////".

12. "Къци Вапцаров" - нон стоп пробва да бъде забавен, но почти никога не успява.

13. "Новинарят" - следи всички известни новинарски сайтове и публикува най-актуалното и значимо от тях.

14. "Петелът" - счита за свой дълг да пише "Добро утро" всяка божа сутрин.

15.  "Хиената" -  почти винаги няма какво смислено да каже, затова се отчита с активен смях и хихикане, изразяващ се в ":)))))))))))))))))" и "LOL".

Източник: Webmiastoto.com