След напускането на Карли Клос и Дутцен Крус цели 10 млади попълнения бяха повишени в "ангели" на "Викторияс сикрет"

Новите 10 "ангели" на луксозната марка бельо се присъединяват към "ветеранките" Лили Олдридж, Алесандра Амбросио, Кандис Суейнпул, Адриана Лима и Бехати Принслу.

Всички те дефилираха през декември в Лондон на традиционното шоу, което миналата година се състоя за 19-и път. Оттам са и снимките, с които модната къща ги представя сега.

Фотогалерия: Златните "ангели" на "Викторияс сикрет"

Сред тях вече има и рускиня - Кейт Григориева. Тя играе стандартни танци, завършила е училище по изкуствата и преди да започне кариерата си на топмодел, е получила бакалавърска степен по маркетинг.

Друга източноевропейка е Моника "Джак" Ягачак (Полша). Открита е за модния подиум по време на кастинг в търговски център в родното си градче. Произлиза от спортно семейство и от дете тренира лека атлетика. Обича да спортува и да готви.

Поредната бразилка (освен Адриана и Алесандра) е Лаис Рибейро. Тя поддържа спортна форма с бокс, волейбол и футбол; обича и да танцува салса.

С нея лесно ще намери общ език португалката Сара Сампайо, която многократно е избирана за модел номер 1 в родината си. Но внимавайте - мацката има кафяв колан по карате, свири на цигулка и обича да сърфира не в интернет, а по вълните.

Една от трите американки в десетката, които са призвани да заместят супермодела Карли Клос, е Марта Хънт от щата Северна Каролина. Тя обича да готви и да поддържа спортна форма със сърфинг и танци. Открита е за модния подиум на състезание за модели в родния си щат.

Тейлър Хил пък е от щата Колорадо. Тя харесва новата музика, четенето, да кара сноуборд и да практикува йога. Открита е за модния подиум в ранчо за коне в Колорадо.

Шоколадовата Джасмин Тукс от Калифорния е тренирала 14 години гимнастика, а в гимназията е играла и волейбол. Описва се като пристрастена към храната, а особено обича да дегустира нови и екзотични блюда.

Стела Максуел пък е новият британски "ангел". Тя е обиколила света, а за модния подиум е открита от новозеландски агент. Обича ракетните спортове, излетите и пътешествията.

Но закъде сме без шведките? Елза Хоск става модел, когато баща й изпраща нейни снимки в местна агенция. Първоначално дели времето си между манекенството и кариерата на професионална баскетболистка, но накрая избира модния подиум.

И тъй като прекрасната Дутцен ще ни липсва най-много, ето я и новата холандка - Ромее (или Роми) Страйд. Хобитата й са две: интериорен дизайн и готвене, а във форма се поддържа с джогинг и бокс.

Източник: Bulevard.bg