На 20 септември столичният клуб открива новия сезон, наситен с разнообразни артисти

За някои краят на партисезона идва в първите дни на септември, но за "Ялта" той никога не приключва. Официалното завръщане е на 20 септември, когато нощта е в ръцете на винаги разтърсващия с музиката си Дъбфайър (Dubfire).

Именно той ще даде силен старт на новия сезон в "Ялта", чиято програма ще изненада меломаните с още по-голямо разнообразие на артисти - както любими имена, така и дългоочаквани диджеи, които ще се появят за първи път на българската клубна сцена.

Eдин от кралете на техното e признат в световен мащаб като един от най-бързо развиващите се и разностранни артисти в електронната музика. Дъбфайър продължава да носи пионерскoто звучене, с което става известен като част от забележителното дуо Deep Dish, основано през 1991 г. 

Заедно със своя партньор Шарам Тайеби (Sharam) бързо покоряват музикалната хаус сцена. Зад първия им успех стои издаването на ремикса на De'Lacy "Hideaway" през 1995 г., който ги записва в каталога с вечните денскласики и ги отвежда убедително към спечелването на "Грами" за работата им по ремикса на хита на Дайдо Thank You.

Следват множество международни признания и награди до 2006 г., когато Дъбфайър решава да съсредоточи усилията си върху изграждането на самостоятелна кариера - кариера, поставила го в светлината, в която го познаваме днес.

С какво още ще ни изненада Дъбфайър, ще разберем на 20 септември в Room 1 на клуб "Ялта". Промо билети на цена 30 лв., както и ВИП пропуски по 50 лв. могат да се закупят в мрежата на Eventim.bg и Yalta Club.