Това според сведущи гласи корейският надпис* върху плаката за филма "Интервюто" - поредната комедия със Сет Роугън и Джеймс Франко

Филмът, от създателите на "Това е краят" и "Да разлаем съседите", поставя комедийния тандем в ролите на тв водещ (Франко) и продуцента му (Роугън, който е и режисьор заедно с Еван Голдбърг).

Двамата журналисти заминават за Северна Корея, за да интервюират новия лидер на комунистическата държава, известна още като КНДР (Корейска народно-демократична република) - който се оказва голям почитател на тяхното светско предаване.

ЦРУ обаче решава да им възложи и да убият лидера на "най-опасната страна в света" Ким Чен Ун, въпреки че журналистите са напълно неподготвени за подобна мисия.

Виж още: Прическата на Ким Чен Ун стана задължителна

Премиерата на The Interview е насрочена за тази есен, но ако сюжетът - и диалогът относно отделителните функции на севернокорейския лидер - ви се струват скандални, значи не сте гледали филма на Трей Паркър и Мат Стоун от 2004 г. Team America: World Police (Отбор Америка: Световна полиция).

Фотогалерия: Ежедневие в Пхенян

Създателите на рисувания сериал за възрастни "Саут парк" тук използват куклена анимация в стила на сериала от 60-те Thunderbirds. Сатирата им е насочена срещу високобюджетните екшъни и борбата със световния тероризъм, но на подбив са взети и левичарски настроените холивудски звезди като Шон Пен, Мат Деймън, Сюзан Сарандън, Алек Болдуин, Тим Робинс, Джордж Клуни, Хелън Хънт и др., а също така режисьорът документалист Майкъл Мур.

Заради продължителната секс сцена между кукли марионетки филмът получи силно ограничителен рейтинг в САЩ. Цензорите дори възнамерявали да го забранят изцяло до 17-годишна възраст, но режисьорите го премонтирали, като сами съкратили скандалните моменти.

Сред шокиращите епизоди била и смъртта на главния оръжеен инспектор на ООН Ханс Бликс, изяден от акулите на предишния лидер на КНДР - Ким Чен Ир, бащата на Ким Чен Ун.

* Разбира се, доверяването на неофициални източници винаги носи риск от неточности - както преди време стана с една севернокорейска детска песничка, чийто "антиамерикански текст" беше разобличен от "Господари на ефира" като недостоверен, но не и преди да бъде цитиран в конкурентно тв шоу - вж. видеото.