Две вечери и осем топдиджеи слагат начало на специалните партита край брега

"Какао бийч клуб" открива новия си сезон на морето в първия уикенд на юни. Поредица партита, осем топдиджеи и хиляди фенове слагат начало на лятото още на 2 и 3 юни. На подиума в клуба през двата дни излизат Matador, Los Suruba, Nakadia, Dennis Cruz, Livia Andrei, Nocturno, Deso и Shoto.

Първият петък на юни започва подобаващо със силна селекция от разнообразни гости, а първи зад пулта застават испанското дуо Los Suruba, изкачили световните класации за ъндърграунд хаус музика. Момчетата гостуват у нас за първи път. Следва друг диджей от Испания, Денис Крус, носител на титлите "3-ти най-добър тех и хаус диджей" според Beatport и "2-ри най-често класиран артист за 2016 г." според Resident Advisor.

Българското участие е в ръцете на един от най-добрите хаус и теххаус диджеи у нас - Десо, а специално за вечерта от съседна Румъния, идва Nocturno с емоционални дийп хаус вокали, премесени с тех и ню диско.

Втората вечер от встъпителния уикенд, 3 юни, на сцената се качват още четирима любимци на българската публика. Хедлайнър един от най-революционните диджеи в света, Матадор, резидент на легендарните ENTER партита, организирани от Ричи Хоутин, който даде тласък на кариерата му, като го направи част от Minus, както и посланик за най-новите си аналогови миксери Playdifferently Model 1.

Вълнение сред феновете предизвиква и следващия гост за вечерта - Накадия, тайландката с енергично ъндърграунд звучене, която е излизала пред публиката в "Какао" и миналата година. Дамското присъствие продължава с една от изгряващите звезди на Румъния Ливия Андрей, която гостува на клуба за първа година. Българският представител в събота е Шото, който се слави като един от ключовите ъндърграунд диджеи у нас.

Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита, очаквайте скоро или следете на https://www.facebook.com/CACAOBEACH и CacaoBeach.bg. Билети за откриващия уикенд на Cacao Beach Club търсете в мрежата на Eventim.bg.