Официален трейлър за финалния филм по трилогията романи от Е.Л.Джеймс, който излиза в навечерието на Свети Валентин 2018 - и плакат с г-жа Крисчън Грей като булка

"Петдесет нюанса сиво" приключва като трилогия с "Петдесет нюанса освободени", в който Крисчън Грей и любимата му Анастейжа Стийл най-сетне узаконяват връзката си с брак.

Финалът на поредицата еротични романи от Е.Л.Джеймс е и кулминация на историята, екранизирана с Джейми Дорнан и Дакота Джонсън в главните роли.

Виж още: Саундтракът за секс на "Петдесет нюанса сиво"

Официалният трейлър обещава, че ще има от всичко - както горещи любовни сцени в червената стая, така и много напрегнати моменти и завръщането на призраци от миналото... защото приказката няма да е напълно завършена, ако двамата не докажат любовта си един на друг.

Предишните два филма, които излязоха на Св. Валентин през 2015 и 2017 г., донесоха в касите на кината близо 950 млн. долара, а третият се чака отново за деня на влюбените през 2018 г.

Режисьор отново е Джеймс Фоли (сериала "Къща от карти"), който засне и продължението на първия филм, "Петдесет нюанса по-тъмно".

Видео: Първата песен от "Петдесет нюанса по-тъмно"

Едноминутният подгряващ трейлър включваше кадри от подготовката за сватбения ден, разточителния семеен живот на двойката плюс задължителната доза еротика. Съспенсът идва от повторната поява на отмъстителния бивш шеф на Анастейжа - Джак Хайд (игран от Ерик Джонсън).

"Г-жа Грей е готова да ви приеме", гласи рекламното изречение и на плаката, където Дакота Джонсън носи булчинската рокля на героинята си.