... е да видим как маса звезди пеят хита на Марая Кери All I Want for Christmas в колата на Джеймс Кордън, а Стивън Колбер и Джеймс Франко обобщават изминалата година в песен на R.E.M. с участието на самия Майкъл Стайп

Музикалните изпълнения са сред гвоздеите във вечерните токшоута не само по американските телевизии. Най-изобретателни са тези участия по празниците - но Джеймс Кордън направи нещо, което накара пресата зад Океана да сипе суперлативи за този така талантлив британец.

След като участието на Адел в Carpool Karaoke стана най-гледаното вирусно видео на 2016 г., се оказа, че той е записвал допълнителен материал с доста от знаменитостите, с които е пял дует в популярната рубрика от късното му шоу по Си Би Ес.

Първата му гостенка Марая Кери се завръща на предната седалка (с червено кожено яке и фрапантно деколте!), за да изпее коледния си хит All I Want For Christmas заедно с Кордън.

В клипа, монтиран от архивни кадри, участват още Адел, Лейди Гага, Елтън Джон, Селена Гомес, Гуен Стефани, Деми Ловато и Ник Джонас, "Ред хот чили пепърс" и Крис Мартин от "Колдплей".

В предишни години песента е имала и други интерпретации - като акустичната версия, изпята от Марая с The Roots и Джими Фалън.

Като бивш кадър на The Daily Show Стивън Колбер е заложил повече на сатирата. Водещият, който наследи Дейвид Летърман и застъпва в ефир преди Кордън, обобщи 2016-а с кавър. Новият текст на песента от 1987 г. It's the End of the World as We Know It (And I Feel Fine) изброява по-важните събития за американците през последните 12 месеца.

Пред камерата към изпълнението му се присъединяват фронтменът на вече разпадналите се R.E.M. Майкъл Стайп, изпял оригинала на парчето, и актьорът/режисьор Джеймс Франко, звезда в премиерния този петък "Защо точно той?".