4-минутното й видео с маската на уукито от "Междузвездни войни" стана най-гледаното във Facebook Live

От пускането на тази функционалност в началото на годината клипчето Chewbacca Mom (Oh, I'm such a happy Chewbacca!) стана най-гледаното видео на "Фейсбук лайв".

В 4-минутното клипче, пуснато с текст "Това са малките радости в живота...", Кандис Пейн демонстрира в автомобила си как разопакова и изпробва маската на Чубака, която е купила за сина си, изразявайки шумно възторга си.

Това беше най-хубавият подарък за рождения ми ден, коментира 37-годишната майка на две деца от щата Тексас и възкликва: "Аз съм един щастлив Чубака".

Виж още: Как да запалим децата по "Междузвездни войни"

Електронната маска е производство на "Хасбро", струва 44,99 долара, но е взета с намаление от веригата Kohl’s, където я предлагат на намалена цена, 17,99. След неочакваната реклама от магазина отрупват семейството и с други Star Wars играчки.

Възхищението ни е не само към куража й да сподели това с цялата онлайн общност, но и към самата играчка, която издава автентичния рев на героя от "Междузвездни войни" - комбинация от звуците на моржове, лъвове, камили, мечки, зайци, тигри и язовци.

Чубака, един от най-любимите персонажи в сагата, е ууки от планетата Кашуук и в старата трилогия е втори пилот на "Хилядолетния сокол" и съратник на Хан Соло. "Ходещият губер" се е появявал и по-рано, в "Епизод III: Отмъщението на ситите", както и в продължението "Силата се пробужда", което излезе в края на миналата година.

Видео: Star Wars революцията в спецефектите

След като за седмица видеото й натрупа близо 150 млн. прегледа, Кандис беше поканена в централата на "Фейсбук", където я чакаше изненада - самия Чубака, с когото караха колело, пиха кафе и се снимаха за спомен.