Открийте разликите (ако изобщо има такива!)

Синди Крофърд навършва 52 на 20 февруари, а още щом отпразнува кръглата си годишнина през 2016-а обяви, че на тази възраст й е време да се пенсионира, за да обърне повече внимание на собствения си бизнес, приятелите и семейството. Тя обаче уточни, че го обещава на децата си всяка година - и винаги се появява поредната нова и вълнуваща възможност за изява.

Виж още: Децата на Синди Крофърд в обща реклама

Поредната й рекламна кампания за "Пепси" е под наслов Pepsi Generations и отбелязва присъствието на марката в масовата култура от 120 години насам. This Is The Pepsi, която се завъртя в паузите на 52-рия Супербоул, е своеобразен римейк на рекламата от 1992-ра, като този път към Крофърд се присъединява синът й Пресли Гербер. Мотото е: "Пепси за всяко поколение".

Класическият клип, където супермоделът се появи по бял потник и дънкови къси панталонки, имаше нова версия и за юбилейния Супербоул 50 - но по-скоро пародийна. Тогава на Синди партнираше британският актьор Джеймс Кордън, водещ на късното шоу по Си Би Ес.

Целта на оригиналното видео, излъчено също на Супербоула, е да представи новите кутийки на напитката, която в онези години ангажира за рекламните си кампании звезди от ранга на Майкъл Джексън.

"Красиво е!", въздъхва едно от двете хлапета, които се наслаждават на гледката. Идеята е, че нямат предвид красавицата в оскъдно облекло, а кутийката... За сравнение - ето и оригиналния клип, където тя е двойно по-млада.

Ако пък искате да я видите почти тройно по-млада - ето я като лице на Madame Figaro за начало на 2018 г. (вляво) и на първата си корица за френското списание, през 1984-та, когато е едва на 18