Ако сте чули за него едва покрай влизането му във "ВИП брадър 2015" - запознайте се с някои от най-големите хитове на самозваната "интернет звезда", наричан и "новата Икебана"...

Графоманията не е само в литературните блогове! Това, което преди 1989 г. минаваше за художествена самодейност и аматьорщина, днес избуява като плевел благодарение на достъпните технологии, социалните мрежи и интернет платформите, улесняващи споделянето на лично творчество.

През 2011-а една млада американка пусна в YouTube музикалното си видео Friday (Петък), коeто оттогава насам е гледано над 80 млн. пъти, но й донесе масови подигравки и титлата "най-лошата песен в света".

По стъпките на Ребека Блак е тръгнал нашият сънародник Джорджано - макар и не с толкова високи показатели. Неговата мечта е да пее на една сцена с Мадона.

Освен "Къси гащи", десетки хиляди прегледа в българските сайтове за видеосподеляне има и друг негов "хит" - "Но защо така".



България узна за него по-рано тази година, когато младежът се появи в национален ефир, а репортажът, който му посвети водещият на "Тази сутрин" Антон Хекимян, беше гледан онлайн над 47 хил. пъти само за пет дни. Коментарите обаче не са в полза на "новия музикален идол".

Темата за т.нар. "интернет звезди" стана актуална, след като "Егмонт България" издадоха първата книга на Емил Конрад, която се превърна в бестселър още преди премиерната си дата 7 февруари.

Виж още: Какво толкова ни пречи Конрад

В случая с Джорджано обаче популярността не се дължи толкова на собствените му усилия да се рекламира като певец, колкото на многобройните споделяния, в които клиповете му са анонсирани като "излагация", "смях до скъсване" и "новата Икебана" - въпреки че Деян Неделчев е професионалист с безспорни гласови качества.

Видео: Деян Неделчев се обясни в любов на патките

Всъщност, едва ли е вероятно да изслушате докрай дори едно негово парче, макар напоследък да навикнахме на знаменитости, объркали тв екрана с караоке бар.

Останалите му "хитове", които събират хиляди прегледи в YouTube, носят заглавия като "Отиваме на купон", "Ти ме кефиш така", "Целувам те", "Номера ми ти вземи", "Ти и аз на море", "Говориш ми мръсно"... Слушайте, но на своя отговорност! Все пак народът е казал: "Не е луд който изяжда зелника, а който му го дава".