Фронтменът на Maroon 5 намери време да се ожени, докато готви премиера за новия албум на групата, откъдето е и пилотният сингъл Maps

Петият студиен албум на Maroon 5 - V, излиза на 2 септември "Интерскоуп рекърдс" / "Юнивърсъл мюзик България", а Maps вече набра скорост и покрай драматичния си видеоклип, в който певецът на групата (и най-сексапилен мъж в света) демонстрира за пореден път актьорския си талант - вдъхновен от филма на Кристофър Нолан "Мементо" (2000).

Албумът е описван като "завръщане към музикалните корени", а към Адам, Джеймс Валънтайн (китара), Мики Мадън (баскитара) и Мат Флин (ударни) след двегодишна пауза отново се присъединява клавиристът Джеси Кармайкъл.

Напоследък фронтменът се изявява и като моден дизайнер, а актьорският му дебют в сериала "Зловеща семейна история" бе допълнен с роля във филма с Кийра Найтли Begin Again. През изминалия уикенд той намери време и да сключи брак с годеницата си - топмодела от ЮАР Бехати Принслу, а водещ на сватбената церемония, която се състоя в Мексико, беше актьорът от "Внедрени в час" Джона Хил.

Виж още: Адам Левин уплътнява свободното си време не със секс