За поредна година Сердика Център се доказва като истински моден диктатор - този път заставайки зад каузата Бал без маски.

В навечерието на абитуриентските балове Сердика Център провокира младите да се доверят на семплия стил и да бъдат естествени на едно от най-важните събития в живота им. Каузата с името Бал без маски събра кръг от елегантни и неподправени млади хора, за които повече грим не означава обезателно по-добра визия. Чрез специално приложение в социалните мрежи, екип от стилисти и фенове избра четиримата най-стилни абитуриенти, които се превърнаха в модните посланици на Сердика Център.

Разбира се, за краля и кралицата на Бала без маски имаше и награди – защото естествената красота и неподправеното поведение и стил заслужават да бъдат насърчавани. Двама от посланиците на модата, придружавани от тв звездите Ани и Тино от "Революция Z", се появиха на бала си с Audi Q7, а останалите двама спечелиха пълно преобразяване в предаването "Модерно".

Така по един естествен и ненатрапчив начин тази година Сердика Център извади наяве и превърна в новина естествените и стилни абитуриенти.