Близо триминутният клип на "Ауди" The Challenge (Предизвикателството) събира отново на екран двамата актьори, нашумели в ролята на култовия вулкански персонаж от "Стар трек"

Закари Куинто се превъплъщава за втори път в научния офицер на "Ентърпрайз" Спок в премиерната кинофантастика "Пропадане в мрака" на реж. Джей Джей Ейбрамс. Филмът продължава предисторията на оригиналния сериал от 60-те години, където в същата роля се снимаше Ленард Нимой, вече на 82, който е участвал и в първите два пълнометражни филма за екипажа на "Ентърпрайз" (1979-82 г.), а в средата на 80-те режисира с успех следващите два.

Единствено той от стария актьорски състав получи възможност да се появи редом с по-младото си "аз" в новите филми, първо в "Стар трек" (2009), а сега и в "Пропадане в мрака".

Рекламният клип, в който двамата актьори се появяват без характерните черти на вулканеца (бретон, черна коса и заострени уши), възхвалява качествата на "Ауди S7". Двамата Спок първоначално играят шах, а после решават да се срещнат в голф клуба, като се обзалагат кой ще пристигне първи - а изгубилият плаща обяда.

Естествено, младокът е по-бърз, защото се вози в новото ауди, но пък ветеранът печели, като зашеметява съперника си с характерния си вулкански номер, а докато шофира, си припява своята "Балада за Билбо Бегинс". (На финала на рекламата се появява и Саймън Пег като бордовия инженер Скоти, който пристига с автономно ауди, концептуален модел).