Вчера изтекоха красивите голи кадри на най-успешните модели на Ivet Fashion от календара Wet, а ето го и видеото, което Under The Line са сглобили покрай снимките.

Популярните лица на модната агенция Луиза Григорова, Ива Янкулова, Кристина Милева, Силвия Димитрова, Християна Димитрова, Евелина Тотева и Ивета Димитрова се събличат на брега на частен плаж в курорта "Дюни" в последните дни на лятото, а красивите кадри за календара улавя Васил Германов.

Вместо на снимките обаче, наслади се на прекрасното видео с голите сирени, дело на момчетата от Under The Line.

Дори и да не се интересуваш от мода, има две красавици в този списък, които няма как да са ти убегнали през годината Лиуза и Ива. Дъщерята на Ивет Григорова (президент на "Ивет Фешън") загърби модата и вече гради успешна актьорска кариера, започвайки със сериала "Стъклен дом", а в момента и на театралната сцена. Ива Янкулова е модел, който е имал шанса да обиколи цяла Азия, снимайки за местни брандове в Токио, Шанхай и Сеул, където е работила за списания като W и "Ел", а тази година я гледахме и в сериала "Отплата" по Нова телевизия.

Повече информация за останалите хубавици можеш да намериш в сайта на агенцията.

Вместо да завиждаш на оператора, приеми тези три минути като подранил коледен подарък, все пак идва краят на света, а за още сексимацки и други готини неща надникни в UnderTheLine.net.