В Холивуд стареят най-добре, а Мадона смята да пее до последните си дни

Звездите, които остаряват най-достойно според проучване на общественото мнение в САЩ, озаглавено America's Attitude to Aging (Отношението на американците към остаряването), са Мадона и Джордж Клуни.

На 16 август Кралицата на попмузиката навършва 57 и ако живееше в социалистическа България, щеше да може да се пенсионира. Тя обаче няма подобни намерения и дори се сравнява с художника Пабло Пикасо, който рисувал до самата си смърт.

Виж още: Мадона влезе в третата възраст - а ето каква беше преди 30 години

Дебютният й албум излиза в далечната 1983-та, а най-новият - Rebel Heart, се появи по-рано тази година заедно с първия сингъл Bitch I'm Madonna. На 9 септември в Монреал започва и поредното й концертно турне, което включва над 60 дати по цял свят.

Мадона обяснява, че я мотивира непрекъснатото й желание да вдъхновява хората. "Не мисля, че при творците има срок на годност. Правиш го, докато имаш какво да кажеш", казва тя пред сп. "Билборд". Темата на нейното Rebel Heart Tour са любовта и романтиката, а най-трудната й задача - да подбере песни от 32-годишния си репертоар.

Мадона на скорошно селфи без грим и ретуш: Не че тази тоалетна е забележителна, но ботушите от "Гучи" са!

В класацията при жените на второ място се класира ветеранката Бети Уайт, която на 93 е връстник на нашата Стоянка Мутафова и също като нея се снима в комедиен сериал - приключилия наскоро "Жега в Кливланд".

Бети Уайт, паднала по гръб в калта, в рекламата на "Сникърс" под мотото "Не си ти, когато си гладен". Участието й във футболен мач, в който я повалят брутално на земята, е за рекламата от Супербоул 2010 под заглавие Game и е постигнато с помощта на визуални ефекти

На трето място е Дженифър Анистън, която е едва на 46.

Дженифър Анистън, в рокля "Версаче" и с годеника си Джъстин Теру, пристига на червения килим преди 87-ите награди "Оскар" в "Долби тиътър"

При мъжете Топ 3 се състои само от актьори. Номер 2 е Брад Пит (на 52 през декември).

Брад Пит, с мустаци, и Анджелина Джоли, поела ролята и на режисьор, в кадър от By the Sea, който разказва за писател от 70-те години и неговата съпруга. Бракът им очевидно е в криза, но двамата се нанасят в спокойно и живописно крайбрежно селце във Франция с надеждата да спасят връзката си...

Трети се класира Шон Конъри, който навършва 85 на 25 август. На 69 той беше провъзгласен за най-сексапилния мъж на ХХ век, но вече се е оттеглил от киното и се наслаждава на живота като пенсионер - което според него е "адски забавно".

Носителят на "Оскар" за поддържаща роля в "Недосегаемите" (1987) Шон Конъри на сцената на 76-ите награди в "Кодак тиътър", Холивуд, 29 февруари 2004 г.

Джордж Клуни, който е определен за най-достойно стареещия мъж, е едва на 54. Наскоро го гледахме по кината в "Утреландия", а следващите му роли са в мюзикъла на братята Коен Hail, Caesar! и трилъра Money Monster, режисиран от колежката му Джоди Фостър.

Виж още: С какво Джордж Клуни дразни жена си

Джордж Клуни се смее, демонстрирайки холивудските си зъби, на премиерата на "Утреландия" в Лондон, под погледа на своя британски колега Хю Лори

Източник: InsideTracker